Bekijk onze laatste recensies
Justine
30-04-2018
Een ronder tuitje zou beter zijn geweest, maar hij vervult zijn taken verder prima.
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Medium
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Medium
30-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Justine
30-04-2018
Veel donkerder in het echt dan op dit plaatje. Je kunt er echt niet doorheen kijken, het is gewoon zwart glas. Verder een prima plugje!
Smalle Glazen Buttplug - Groen
Smalle Glazen Buttplug - Groen
30-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Yellow&Red
17-03-2018
Cadeau gegeven aan vrouwlief. Vanaf het eerste moment was het "spot on" genieten. Heerlijke intense trillingen en fantastisch om haar zo te zien genieten. Een absolute aanrader. Ook een leuk speeltje om samen te gebruiken.
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
17-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mr M
09-03-2018
Ziet er okee uit, maar de polsboeien zijn erg groot, werkt niet bij mijn subje.
Hogtie - Wit
Hogtie - Wit
09-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mr M
09-03-2018
Prima ding! Mijn vriendin is er erg blij mee. En ik ook, erg geschikt om gevoelige plekjes nog even wat extra bij te prikkelen... Werkt overigens ook gewoon als massagestaaf :)
Pixey Turbo Wand Vibrator
Pixey Turbo Wand Vibrator
09-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Nice
17-02-2018
Even wennen aan het idee dat je hem stil houdt. Maar hij werkt! Orgame(s) gegarandeerd
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
17-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Anwen
15-02-2018
De Bi Stronic Fusion: geen vibrator maar een pulsator, bewegende ballen die stoten en je daarmee het gevoel van penetratie nabootsen. Ik schrijf nabootsen, omdat de ballen bewegen, niet de hele vibrator. Het gevoel van een penis die in en uit beweegt is het dus niet, maar wel genieten van de ballen die in allerlei heerlijke ritmes bewegen! Dit is geen ontzettend heftig speeltje waarmee ik ontzettend vaak achter elkaar kan klaarkomen, maar meer iets om lekker tussen mijn benen te klemmen en heerlijk relaxt te genieten (dat orgasme komt zeker!) En ik heb m'n handen vrij om andere dingen te doen, dus ook bv voor de seks samen is hij leuk. Ik gebruik de Bi Stronic Fusion als ik echt de tijd wil nemen voor mezelf en meerdere 'rustige' orgasmes wil. Juist omdat de clitvibrator wat minder sterk is kan ik hier heel lang van genieten. Verder is hij makkelijk in gebruik als je weet hoe de knopjes werken (maar er zit een duidelijk tekeningetje bij). Makkelijk schoon te maken, makkelijk op te laden en goed materiaal. Minpuntje is de best wel brede clitvibrator, het lukt mij vaak niet om die goed op de juiste plek te krijgen. Verder een heel goed speeltje wat zeker aan te raden is, juist ook als je wil experimenteren met bijvoorbeeld ademhalingstechnieken en meerdere orgasmes krijgen.
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
15-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pigela
31-12-2017
Wat een mooi speelgoed. Voelt lekker aan in de hand. En werkt echt goed. Het kost even wat tijd om te voelen wat lekker is.
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
31-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Aleida
25-12-2017
Het is een geweldig ding, gemakkelijk en mooi en het doet wat er wordt beloofd. De bestelling is er binnen 1 dag. In een woord geweldig
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Magenta Lace
25-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Louise
24-12-2017
Op advies gekozen, prima advies! Heerlijk mezelf verwend. Volgende keer mag Mn vriendinnetje het bij mij doen
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
24-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Louise
24-12-2017
Prima geleverd en verpakt
Super Alkaline AAA-Batterijen - 4 Stuks
Super Alkaline AAA-Batterijen - 4 Stuks
24-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
The Gaucho
16-12-2017
Ja, het is een prijzig speeltje, maar dat ben je na de eerste keer al vergeten! Dit apparaat wekt diepe, heftige orgasmes op, die lang duren - ook bij mannen. En als ik mijn vrouw moet geliven (er is geen reden om dat niet te doen) is het genot ongekend. De eerste keer leverde haar meteen een squirting orgasm op! Als je het geld hebt gewoon kopen! Je orgasmes zijn nooit meer hetzelfde!
We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
16-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
nickname
13-12-2017
Het doet het prima en voelt fijn in de hand.
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
13-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Boekeloo
09-12-2017
Lang verwacht toch gekomen deze pro 40 dankzij Luna’s climaximaal.nl. Voldeed aan de verwachtingen die hooggespannen waren !! Super apparaat
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
09-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wendy
08-11-2017
Dit speeltje aangeschaft nadat ik de review op climaximaal.nl gezien had. En ik moet zeggen dat ik het met Luna eens ben... Orgasme gegarandeerd. De trillingen zijn lekker intens en met de 2 uiteinden kun je heerlijk mee varieren. Ook om te masseren een aanrader. Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Maakt geen storende herrie. Prijs-kwaliteitsverhouding geweldig!
JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator - Paars
JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator - Paars
08-11-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Marloes
15-10-2017
Doet wat het moet doen.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
15-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Marloes
15-10-2017
1e kennismaking met een cockring, zeer geslaagd!
Easytoys Siliconen Cockring Medium - Oranje
Easytoys Siliconen Cockring Medium - Oranje
15-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dientje
03-10-2017
Wel een zwaar apparaat om vast te houden. Heel geschikt om te masseren op allerlei plekken. De diverse ritmes hoeven van mij niet zo maar verder is het heerlijk om geen batterijen nodig te hebben. Het snoer is lekker lang en de prestatie prima. Geluidsapparatuur, ook fijn.
MyMagicWand - Roze
MyMagicWand - Roze
03-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
snoezepoes
28-09-2017
Mijn eerste vibrator gekocht na aanleiding van het artikel 'Je eerste vibrator kopen' op climaximaal.nl. Zeker fijn om hiermee te ontdekken wat je fijn vindt kwa trillingen en formaat.
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
28-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
snoezepoes
28-09-2017
Jammer dat er een geurtje aanzit. Ook na meerdere keren goed reinigen blijft je de geur van het materiaal ruiken.
X-Skin Dildo nr. 5 - Huidskleur
X-Skin Dildo nr. 5 - Huidskleur
28-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Prima pasvorm, meteen de goede maat! En mijn partner vind dit mooie strakke pakje heerlijk spannend. Hij mag helpen bij alle ritsjes.
Jumpsuit Kiara
Jumpsuit Kiara
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Prima om te gebruiken tijdens het voorspel. Steeds een maatje groter. En de anale seks is daarna super!
Anaal trainer set (5 stuks) - zwart
Anaal trainer set (5 stuks) - zwart
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Lekker opwindend. Kan je al uren van te voren inbrengen.
Metalen buttplug met transparante diamant
Metalen buttplug met transparante diamant
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Gerritje
15-08-2017
Heel erg gevoelig op de clitoris, vriendin vliegt bijna tegen het plafond. Top hoor en aan te bevelen.
Clitoris Cup Vibrator - Roze
Clitoris Cup Vibrator - Roze
15-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Jan01
14-08-2017
Ik heb deze Tenga Flip Zero Masturbator aangeschaft nav de recentie die ik op de site van Luna (Climaximaal.nl) zag staan (en natuurlijk de revieuw van JT) Ik moet zeggen het gevoel is als of je in een echt kutje zit. Met name het stoten komt overeen met het echte "werk". Dit in tegenstellling tot de Zini Bang!Bang! die ik inmiddels ook heb aangeschaft. Dat is meer een soort ervaring van gepijpt te worden (wel erg Lekker, maar dat gaf JT ook wel aan) Voor mij persoonlijk vond ik het glijden in de Teng Flip 0 meer het echte neuken weergeven. Hoewel ik de zuigmond van de Bang!Bang! ook wel prettig vond. Het is toch weer het oude "handwerk" is,maar petje af voor de Tenga Flip 0. Het is voor beide een aparte ervaring en een ander soort van klaarkomen. Keep up the good work Luna/JT.
Tenga Flip Zero Masturbator
Tenga Flip Zero Masturbator
14-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: