Bekijk onze laatste recensies
Peertje
03-04-2017
Na alle lovende recensies over dit apparaat was ik heel enthousiast geworden. Ik vond het in de praktijk echter nogal tegenvallen. Het lijkt net alsof er niets gebeurd, ik voel er weinig van, afgewisseld met dan soms ineens een vrij intens gevoel. Het orgasme kwam ook heel ineens, maar zelfs op de laagste stand was het nog te "sterk" voor me, ik moest het apparaat weghalen, het was te gevoelig.
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
03-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Loveboy100
19-03-2017
Om deze plug te verwerken, moest ik me echt enorm ontspannen en veel glijmiddel gebruiken. Zeker de tweede bal kan groot aanvoelen als je niet zoveel gewend bent. Indien je nieuw bent in de wereld van anaalspeeltjes zou ik zeggen: Skip deze en rek je eerst op met kleinere speeltjes. Eens dat ik de b-balls had ingebracht voelde ik niets speciaal tot... ik me bewoog en ik de balletjes voelde rollen. Nou! Dat is best een speciaal gevoel, zit er nu een sambabal in mijn kont? Ik kan het moeilijk beschrijven maar ik kan vast en zeker zeggen dat het een meerwaarde geeft aan deze buttplug. Twee minpuntjes: 1. De richeltjes hard plastic op de balletjes zijn moeilijk schoon te maken. 2. Wanneer je de b-balls een tijdje inhoudt, gaat het "stokje" dat de ballen tegenhoudt vervelend zitten, net alsof dit niet breed genoeg is. Ik heb hem dan ook nooit langer dan twee uur ingehouden. Om toch positief (want dat verdient hij) te eindigen: De b-balls geven een vol, tingelend gevoel en zijn voor deze prijs een aanrader.
B Balls Duo Buttplug - Grijs
B Balls Duo Buttplug - Grijs
19-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
K
22-02-2017
Prima spul! Plakt niet, droogt niet snel uit en geeft geen vlekken voor zover ik weet. Ook zit er gelukkig echt geen chemische smaak of geur aan.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
22-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
K
22-02-2017
Wegens gebrek aan financiële middelen om een Womanizer te proberen (studenten hebben het ook niet makkelijk ;) ) heb ik voor de Satisfyer Pro Penguin gekozen. En die zeker viel niet tegen! Ik had dus nog nooit zo'n soort speeltje geprobeerd en wist dus niet of ik het wel iets zou vinden. Maar ik ben fan! Het is de eerste paar keren even zoeken hoe je hem het beste kunt plaatsen maar dat gaat steeds gemakkelijker. Er zitten veel opties qua snelheid op dus voor ieder wat wils; de een wil het misschien lekker zacht en de ander helemaal vol gas. Een minpuntje is dat de knop waarmee je door de verschillende standen heen scrollt alleen vooruit kan gaan. Als je hem harder zet kan hij dus niet met een druk op de knop een tandje terug. Je moet het hele menu afgaan of even uitzetten en weer bij het begin beginnen. Dit klinkt allemaal heel onhandig maar in de praktijk valt het reuze mee. Ook las ik, voordat ik deze kocht, in een aantal reviews dat het siliconen 'mondje' er makkelijk afvalt en snel kwijtraakt. Je hoeft het er inderdaad niet met geweld uit te trekken maar zolang je niet met het apparaat gaat rondzwaaien blijft het gewoon op zijn plek zitten. Geluidtechnisch ben ik ook tevreden, de eerste drie standjes zijn bijna niet te horen, daarna wordt het steeds wat luider maar ik kom toch niet verder dan het zesde standje en die is stil genoeg (ik vraag me af wie wel het elfde standje haalt). Verder ziet deze penguin er gewoon erg mooi uit en het materiaal voelt heel fijn aan. Tip: wanneer je de satisfyer van je klit haalt maakt het wel best een herrie. En omdat je dan meestal de controle hebt om dat ding rustig uit te zetten kan dat wel lastig zijn. Om het geluidsniveau wat te beperken kun je de mondje gewoon op je been drukken, een beetje bijkomen en hem dan uitzetten.
Satisfyer Pro Penguin
Satisfyer Pro Penguin
22-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Eliozz
20-01-2017
Wow bij ontvangst geschrokken van de grootte - spannend hoe het uiteindelijk zal gaan voelen ....
Opwindende tepelzuigers
Opwindende tepelzuigers
20-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Geert
13-01-2017
iets minder fijn bij het dragen, stof op zich is wel goed, voelt minder prettig. pasvorm is redelijk.
Netstof Slip Met Bloemenpatroon - Zwart
Netstof Slip Met Bloemenpatroon - Zwart
13-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Geert
13-01-2017
fijne pasvorm, licht in het dragen, klinkt gek maar geeft wel bepaalde prikkels.
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
13-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pigela
10-01-2017
Een heerlijk speeltje om of alleen of samen met je partner te spelen. Ook op een stoel kan je dit speeltje gebruiken. Bijkomend voordeel je dat je gelijk je squat-oefeningen hebt gedaan ;-). Onder de douche of in bad ook lekker! Glijmiddel gebruiken is een must. Gemakkelijk reinigbaar.
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
10-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Laykam
04-01-2017
Deze maskers zijn heel erg mooi! Vooral voor de prijs die je er voor betaalt. Het is mooi stevig materiaal, alleen de rouches laten bij een van de maskers los bij de neus. Niks wat een beetje secondenlijm niet kan fixen hoor! Voor een brildrager zijn ze niet geschikt.
Masquerade masker set
Masquerade masker set
04-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Halucobo
15-12-2016
's avonds besteld. De volgende dag in huis. Uitstekend. Vriendin was superblij met haar cadeautje.
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
15-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ondeugd
11-12-2016
M'n eerste vibrator en ik vind hem fantastisch, hij voelt lekker aan en heeft meerdere standen waardoor je het trillen kan opvoeren. Top apparaat, heeft me al wat leuke uurtjes bezorgd
FleshX Vibrator Flesh Nr 2 - 6.5 inch
FleshX Vibrator Flesh Nr 2 - 6.5 inch
11-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Himkro
04-12-2016
Dit apparaat verdiend een dikke 10. Je zult er veel van genieten. Ligt lekker in de hand. En doet precies waar het voor bedoeld is. Echt iets wat je eens geprobeerd moet hebben.
Satisfyer Pro 2
Satisfyer Pro 2
04-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Venetia
22-11-2016
Dit is geen speeltje, maar een powertool! Ik heb mezelf op de Doxy getrakteerd - orgasmegarantie is me wat waard - en inderdaad, hij levert wat hij belooft. Het is wel even wennen, zo'n groot, glimmend apparaat dat bijna zo lang is als mijn onderarm en dat behoorlijk zwaar is. Niet bepaald subtiel, en daar moet ik nog wel even aan wennen. Goed schoon te maken, prachtig opbergkoffertje en het geluid valt reuze mee. Geen mixer ;-)
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
22-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
bestant
21-11-2016
Waanzinnig ding, mijn vriendin bleef klaarkomen, ook in bad deze keer (met de womanizer 100, die we ook hebben, kan dit niet) Vooral de eerste stand, heeel zachtjes aan, na het eerste orgasme, laat haar weer op krachten komen, en dan weer naar standje 4, voor het volgende orgasme....ben op het laatst de tel kwijtgeraakt!
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
21-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Poes
03-10-2016
Mooi, zacht speeltje. Wanneer je moeilijk klaarkomt vind je de trilling van de clitorale stimulatie misschien niet diep genoeg. Het lukte mij wel door het speeltje niet in te brengen, hierdoor kon ik beter richten en kwamen de trillingen beter tot hun recht. Evengoed een fijn speeltje waarmee je perfect spanning op kunt bouwen. De smart modus is leuk voor een keer maar voor mij persoonlijk voegt het weinig toe.
Svakom Alice Roze
Svakom Alice Roze
03-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kippenvleugel
01-10-2016
Ik heb mijn vrouw nog niet horen klagen.
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
01-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kippenvleugel
01-10-2016
Werkt goed
Invader Prostate Plug
Invader Prostate Plug
01-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Stoeipoes
27-09-2016
Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Er zitten 10 trilstanden op en die doen het allemaal goed. Het trillen is ook 'hard' genoeg. Het zou fijn zijn als er aan het einde een ring of iets dergelijks zat, zodat je hem makkelijk kan vasthouden, maar dat gaat nu opzich ook prima.
EasyToys Lotus Vibrator - Roze
EasyToys Lotus Vibrator - Roze
27-09-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
summip
25-07-2016
Snelle levering. De ringen zelf zijn van goede kwaliteit.
Metalen Cock- En Ballring
Metalen Cock- En Ballring
25-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rick
01-05-2016
Ik vond het een leuk idee om een keer een zweepje te kopen en een zweep met een hartje leek mij schattig. De zweep is (zoals ook in de naam staat) mini en heeft twee kanten: een (zachte) synthetische kant en een (harde) leren kant. Het is overigens mogelijk om een afdruk van een hartje achter te laten ;)
Mini Zweep - Hart
Mini Zweep - Hart
01-05-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: