Bekijk onze laatste recensies
Pigela
31-12-2017
Wat een mooi speelgoed. Voelt lekker aan in de hand. En werkt echt goed. Het kost even wat tijd om te voelen wat lekker is.
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
Njoy Fun Wand - G-Spot/Prostaat Dildo
31-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Aleida
25-12-2017
Het is een geweldig ding, gemakkelijk en mooi en het doet wat er wordt beloofd. De bestelling is er binnen 1 dag. In een woord geweldig
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Magenta Lace
25-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Louise
24-12-2017
Prima geleverd en verpakt
Batterijen AAA 4 stuks
Batterijen AAA 4 stuks
24-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Louise
24-12-2017
Op advies gekozen, prima advies! Heerlijk mezelf verwend. Volgende keer mag Mn vriendinnetje het bij mij doen
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
24-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
The Gaucho
16-12-2017
Ja, het is een prijzig speeltje, maar dat ben je na de eerste keer al vergeten! Dit apparaat wekt diepe, heftige orgasmes op, die lang duren - ook bij mannen. En als ik mijn vrouw moet geliven (er is geen reden om dat niet te doen) is het genot ongekend. De eerste keer leverde haar meteen een squirting orgasm op! Als je het geld hebt gewoon kopen! Je orgasmes zijn nooit meer hetzelfde!
We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
16-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
nickname
13-12-2017
Het doet het prima en voelt fijn in de hand.
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
13-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Boekeloo
09-12-2017
Lang verwacht toch gekomen deze pro 40 dankzij Luna’s climaximaal.nl. Voldeed aan de verwachtingen die hooggespannen waren !! Super apparaat
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
09-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wendy
08-11-2017
Dit speeltje aangeschaft nadat ik de review op climaximaal.nl gezien had. En ik moet zeggen dat ik het met Luna eens ben... Orgasme gegarandeerd. De trillingen zijn lekker intens en met de 2 uiteinden kun je heerlijk mee varieren. Ook om te masseren een aanrader. Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Maakt geen storende herrie. Prijs-kwaliteitsverhouding geweldig!
JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator - Paars
JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator - Paars
08-11-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Marloes
15-10-2017
Doet wat het moet doen.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
15-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Marloes
15-10-2017
1e kennismaking met een cockring, zeer geslaagd!
Easytoys Siliconen Cockring Medium - Oranje
Easytoys Siliconen Cockring Medium - Oranje
15-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dientje
03-10-2017
Wel een zwaar apparaat om vast te houden. Heel geschikt om te masseren op allerlei plekken. De diverse ritmes hoeven van mij niet zo maar verder is het heerlijk om geen batterijen nodig te hebben. Het snoer is lekker lang en de prestatie prima. Geluidsapparatuur, ook fijn.
MyMagicWand - Roze
MyMagicWand - Roze
03-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
snoezepoes
28-09-2017
Mijn eerste vibrator gekocht na aanleiding van het artikel 'Je eerste vibrator kopen' op climaximaal.nl. Zeker fijn om hiermee te ontdekken wat je fijn vindt kwa trillingen en formaat.
O-Zone Delight - Zwart
O-Zone Delight - Zwart
28-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
snoezepoes
28-09-2017
Jammer dat er een geurtje aanzit. Ook na meerdere keren goed reinigen blijft je de geur van het materiaal ruiken.
X-Skin Dildo nr. 5 - Huidskleur
X-Skin Dildo nr. 5 - Huidskleur
28-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Prima pasvorm, meteen de goede maat! En mijn partner vind dit mooie strakke pakje heerlijk spannend. Hij mag helpen bij alle ritsjes.
Jumpsuit Kiara
Jumpsuit Kiara
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Prima om te gebruiken tijdens het voorspel. Steeds een maatje groter. En de anale seks is daarna super!
Anaal trainer set (5 stuks) - zwart
Anaal trainer set (5 stuks) - zwart
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bonny
27-08-2017
Lekker opwindend. Kan je al uren van te voren inbrengen.
Metalen buttplug met transparante diamant
Metalen buttplug met transparante diamant
27-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Gerritje
15-08-2017
Heel erg gevoelig op de clitoris, vriendin vliegt bijna tegen het plafond. Top hoor en aan te bevelen.
Clitoris Cup Vibrator - Roze
Clitoris Cup Vibrator - Roze
15-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Jan01
14-08-2017
Ik heb deze Tenga Flip Zero Masturbator aangeschaft nav de recentie die ik op de site van Luna (Climaximaal.nl) zag staan (en natuurlijk de revieuw van JT) Ik moet zeggen het gevoel is als of je in een echt kutje zit. Met name het stoten komt overeen met het echte "werk". Dit in tegenstellling tot de Zini Bang!Bang! die ik inmiddels ook heb aangeschaft. Dat is meer een soort ervaring van gepijpt te worden (wel erg Lekker, maar dat gaf JT ook wel aan) Voor mij persoonlijk vond ik het glijden in de Teng Flip 0 meer het echte neuken weergeven. Hoewel ik de zuigmond van de Bang!Bang! ook wel prettig vond. Het is toch weer het oude "handwerk" is,maar petje af voor de Tenga Flip 0. Het is voor beide een aparte ervaring en een ander soort van klaarkomen. Keep up the good work Luna/JT.
Tenga Flip Zero Masturbator
Tenga Flip Zero Masturbator
14-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Peertje
03-04-2017
Na alle lovende recensies over dit apparaat was ik heel enthousiast geworden. Ik vond het in de praktijk echter nogal tegenvallen. Het lijkt net alsof er niets gebeurd, ik voel er weinig van, afgewisseld met dan soms ineens een vrij intens gevoel. Het orgasme kwam ook heel ineens, maar zelfs op de laagste stand was het nog te "sterk" voor me, ik moest het apparaat weghalen, het was te gevoelig.
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
03-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Loveboy100
19-03-2017
Om deze plug te verwerken, moest ik me echt enorm ontspannen en veel glijmiddel gebruiken. Zeker de tweede bal kan groot aanvoelen als je niet zoveel gewend bent. Indien je nieuw bent in de wereld van anaalspeeltjes zou ik zeggen: Skip deze en rek je eerst op met kleinere speeltjes. Eens dat ik de b-balls had ingebracht voelde ik niets speciaal tot... ik me bewoog en ik de balletjes voelde rollen. Nou! Dat is best een speciaal gevoel, zit er nu een sambabal in mijn kont? Ik kan het moeilijk beschrijven maar ik kan vast en zeker zeggen dat het een meerwaarde geeft aan deze buttplug. Twee minpuntjes: 1. De richeltjes hard plastic op de balletjes zijn moeilijk schoon te maken. 2. Wanneer je de b-balls een tijdje inhoudt, gaat het "stokje" dat de ballen tegenhoudt vervelend zitten, net alsof dit niet breed genoeg is. Ik heb hem dan ook nooit langer dan twee uur ingehouden. Om toch positief (want dat verdient hij) te eindigen: De b-balls geven een vol, tingelend gevoel en zijn voor deze prijs een aanrader.
B Balls Duo Buttplug - Grijs
B Balls Duo Buttplug - Grijs
19-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
K
22-02-2017
Prima spul! Plakt niet, droogt niet snel uit en geeft geen vlekken voor zover ik weet. Ook zit er gelukkig echt geen chemische smaak of geur aan.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
22-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Eliozz
20-01-2017
Wow bij ontvangst geschrokken van de grootte - spannend hoe het uiteindelijk zal gaan voelen ....
Opwindende tepelzuigers
Opwindende tepelzuigers
20-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Geert
13-01-2017
iets minder fijn bij het dragen, stof op zich is wel goed, voelt minder prettig. pasvorm is redelijk.
Netstof Slip Met Bloemenpatroon - Zwart
Netstof Slip Met Bloemenpatroon - Zwart
13-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Geert
13-01-2017
fijne pasvorm, licht in het dragen, klinkt gek maar geeft wel bepaalde prikkels.
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
13-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pigela
10-01-2017
Een heerlijk speeltje om of alleen of samen met je partner te spelen. Ook op een stoel kan je dit speeltje gebruiken. Bijkomend voordeel je dat je gelijk je squat-oefeningen hebt gedaan ;-). Onder de douche of in bad ook lekker! Glijmiddel gebruiken is een must. Gemakkelijk reinigbaar.
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
10-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: