0

3-Delige Siliconen Vagina Dilator Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze 3-delige dilator set is geschikt om de vagina opening wijder te maken. Wanneer kan het raadzaam zijn om deze vaginale dilator set te gebruiken? Dit kan bijvoorbeeld na stralingstherapie of bij vaginisme waardoor vrouwen vaak inwendig problemen ondervinden. Maar ook voor transgenders die een geslachtsveranderende operatie hebben ondergaan (van man naar vrouw), kan dit een effectief hulpmiddel zijn.

Stimulatie met behulp van een vaginale dilator helpt de vorming van littekenweefsel te voorkomen en stimuleert een gezonde bloedtoevoer naar het gebied, waarbij eventueel gevormd littekenweefsel wordt verminderd. Deze set is gemaakt van zacht lichaamsveilig siliconen. Het ontwerp is ergonomisch en flexibel. Vaginale dilators gebruik je altijd met ruim voldoende glijmiddel op waterbasis. Dankzij de opening aan de onderkant kun je dilator ook vullen met glijmiddel en ben je verzekerd van een optimaal comfort. De dilators zijn na gebruik makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner.

De afmetingen zijn:


S- lengte 7.1 cm en een maximale diameter van 1.27 cm    
M - lengte 8.38 cm en een maximale diameter van 1.91 cm
L - lengte 9.91 cm en een maximale diameter van 2.22 cm


Let op: start met de smalste dilator en forceer niets. Stop het gebruik bij pijn en probeer het eventueel later nog een keer. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis. Raadpleeg bij twijfel een arts.
 

Alternatieven die wij aanraden
-
+