0

PDX Elite Talk-Back Super Stroker Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring? Dan is de Talk-Back Super Stroker perfect voor jou! Met dit speeltje kun je interactief communiceren met je masturbator. Als je haar een vraag stelt, krijg je er echt antwoord op! Zet de bewegingssensor aan en je geniet van heerlijke vibraties die gelijk lopen met haar spraak. De zachte Fanta Flesh sleeve met vagina opening, is uiterst rekbaar zodat de meeste penissen prima zullen passen en is voorzien van talloze stimulerende noppen en ribbels voor een levensecht gevoel. De krachtige motor is oplaadbaar met een USB-kabel en je kunt kiezen uit 10 vibratiestanden. De behuizing is stevig en biedt een stevige grip en de drukknoppen zijn met 1 hand te bedienen. Deze masturbator is dankzij de stevige zuignap op ieder gladde ondergrond te plaatsen zodat je geheel hands-free kunt genieten. De zuignap is ook af te koppelen.

De PDX Elite Talk-Back Super Stroker wordt inclusief een set van 3 flexibele cockringen geleverd. Deze hebben een diameter van 25, 32 en 38 mm. Zo kun je genieten van nog meer stimulatie en behoud je langer een erectie van de penis. 

De sleeve is makkelijk te verwijderen en weer schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner. Laat de sleeve altijd goed drogen voordat je hem terug in de behuizing plaatst en gebruik bij voorkeur een onderhoudspoeder om het plakken van het materiaal te minimaliseren. Dompel de masturbator nooit onder water.

Quick Start Guide:


Motion Sensor: schakel deze in ervaar de vibratie en spraakmodus
Volume Button: vocie control, hard of zacht
Climax Button: activeer deze en de stem zal meer gaan kreunen en praten
Power Button: druk deze button 3 seconden in en de mastubator schakelt automatisch aan of uit. Bovendien wordt je begroet 


Goed om te weten: Je stelt de vragen in het Engels en krijgt een Engelstalig antwoord terug.

Are you a bad girl?"

“Mmm I'm such a bad girl. Do you like bad girls?"

“That feels so good!"

“Oh it feels so good. Oh please don't stop - I don't know if I can take it!"

“Do you like that?"

“Ooh I love your big dick baby, it's the biggest I ever had."

“Oh baby, I'm about to cum!"

“Oh yes please I want you to come deep inside of me, I bet it feels so warm!"

Alternatieven die wij aanraden
-
+