0

Izzy van der Horst - Hoogspanning

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Mark en Nora zijn een jong, gelukkig stel en staan midden in het leven. Opleiding, werk, sport, heel normaal allemaal. Tijdens een avondje stappen sluit het stel een spannende weddenschap af. Nora beweert dat ze diezelfde avond nog een vrouw gaat versieren.

Na deze avond is alles anders. Mark en Nora spreken naar elkaar uit dat ze niet in een monogame relatie geloven, maar ook niet onafhankelijk van elkaar willen daten. Een ontdekkingsreis begint en er ontstaat een compleet nieuwe dimensie in hun relatie.

De reis begint met een trio en een bezoek aan een parenclub. Mark en Nora doen steeds meer ervaringen op waarin liefde, humor, respect en communicatie de kernwoorden blijven. Dan ontmoet Nora een bijzondere vrouw, Emma.

Emma maakt gevoelens bij Nora los die ze niet direct kan plaatsen. Wanneer Mark haar na een paar weken ook ontmoet ziet hij het direct. Maar dat niet alleen. Hij begrijpt namelijk precies waarom Nora zo gecharmeerd is van Emma. Het contact tussen de drie wordt intenser en een driehoeksverhouding ontstaat. Past dit binnen de relatie van Mark en Nora?

Izzy van der Horst schreef in 2019 haar debuutroman "Hoogspanning". Een romantisch liefdesverhaal maar dan niet met de bekende zoetsappige ondertoon die we van de gemiddelde roman gewend zijn. Dit verhaal is sensueel, verrassend en ver buiten je comfortzone.

Alternatieven die wij aanraden
-
+