0

Sexperiments - Bound and Determined Erotische set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Spannende erotische set met vier stuks welke elkaar zeer goed aanvullen. Gebruik deze set als inspiratie voor een spannende avond om nooit meer te vergeten! De set bestaat uit een bondage spreid set, buttplug en kietelaar, allen artikelen waarmee je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken!

De hog tie strap is een band waaraan je de polsen en enkels gezamenlijk bij elkaar kan binden door middel van de 4 boeien. Bind de armen en benen boven het lichaam vast terwijl je partner op de rug ligt, of bind de polsen en enkels onder het lichaam waardoor je partner gedwongen wordt te knielen. De dominante partner heeft op deze manier alle toegang en controle!

Verwen jezelf of je partner met de super zachte buttplug met kralen of bewaar deze voor later. De buttplug is licht gebogen en heeft drie verdikkingen welke voor een fijne stimulatie zorgen. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Plagen kan perfect met de kietelaar gemaakt van veren. Gebruik het om je partner extra gevoelig te maken of heerlijk te verwennen met de zachte veren.

Alle artikelen samen zorgen voor een heerlijke ervaring!

Inhoud:
Veren kietelaar
Blauwe buttplug met kralen (PVC)
4 verstelbare boeien met klittenband
1 Hog Tie band (polyurethaan)

Alternatieven die wij aanraden
-
+